Tarina

Original classics since 1996

Kasvu Open 2016 voittaja

Kasvu Openin jo toimivien yritysten sarjan eli Start again -sarjan on voittanut Classic Pizza Restaurant/Hangon Makaronitehdas Helsingistä. Startup -yritysten sarjan voittoon ylsi Opti Automation Espoosta. Kunniamaininnan Start again -sarjassa saa Norrhydro Rovaniemeltä ja startup-sarjassa Flexound Systems Helsingistä.

Lue lisää kasvuopen.fi sivuilta>

 

Original Classics since 1996

Aloitimme iloisessa ja rennossa Hangossa perheyrityksenä vuonna 1996. Nyt 20 vuotta ja lukemattomia pizzoja myöhemmin, ideamme toimii edelleen: Tarjoamme pizzaa jota ei muualta Suomesta saa.

Hangon ravintolastamme on tullut klassikko, joka on yhtä suosittu nyt kuin hohtaessaan uutuuttaan. Perustamme jokaisen uuden ravintolamme yhtä suurella sydämellä kuin ensimmäisemme. Valitsemme ravintoloille paikkoja, joissa voimme olla aidosti läsnä ja saamme tehdä sitä minkä parhaiten osaamme: Pyörittää mahdollisimman laadukkaita pizzoja osaksi ihmisten arkea ja juhlaa. Me olemme aina halunneet tuntea asiakkaamme. Menestys on seurausta ilosta.

Classic Pizza Restaurant on pian osa yhä useampaa kylää ja kaupunkia, jotta mahdollisimman moni saisi nauttia paremmasta pizzasta! Kun on kerran maistanut täydellisyyttä, on keskivertoon hieman vaikea palata. Vuosien mittaan Classic Pizza Restaurantin pizzat ovat saaneet lukuisia palkintoja ja tunnustuksia, mukaan lukien Glorian Ruoka&Viini -palkinnon Suomen parhaasta pizzasta. Menestyksestä huolimatta koetamme säilyttää tinkimättömän asenteemme ja pitää jauhopeukalomme vetreinä. Olet lämpimästi tervetullut Classic Pizza Restaurantiin! Moikataan, kun tavataan.